À propos de nous

1880x970 px

Het verhaal achter Growing Concepts

Bring life home! Dat is waar Growing Concepts voor staat. Breng leven in huis, want in je huis mag geleefd worden. Omring jezelf hierbij met al het moois uit de natuur zoals planten en natuurlijke producten. Deze producten zijn niet alleen mooi en decoratief maar creëren ook rust en eenheid in je interieur.
Kevin van Willigenburg
Kevin van Willigenburg
De natuur maakt zijn eigen ontwerp, en wij halen onze inspiratie daar uit

Onze Visie

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Bij het selecteren van de materialen is dit iets waar we veel aandacht aan besteden en kiezen dan ook zo veel mogelijk voor natuurlijke en duurzame materialen in onze producten. Zo maken we veelal gebruik van gerecycled glas en duurzaam hout uit Frankrijk. Verder vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk dicht bij huis te produceren. Zo hoeven onze producten niet de hele wereld over wat weer beter is voor onze co2 voetdruk en ook zo weer beter voor het milieu. Hierdoor kiezen we ervoor om al het glaswerk wat we gebruiken uit Europa te halen. Voor de planten werken we samen met de beste kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificatie. Dit is een keurmerk op het gebied van duurzaamheid.

Ontmoet het team

De founder van Growing Concepts is Kevin van Willigenburg. Hij startte het bedrijf in 2014 met als doel om meer duurzame en onderhoudsvriendelijke planten in het interieur te brengen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben op de veiling in Aalsmeer kwam hij erachter dat er vraag was naar meer vernieuwing op planten gebied en begon hij met de verkoop van terrariums. Dit bleek een groot succes en was dan ook het startpunt van de groei van Growing Concepts! Op dit moment bestaat Growing Concepts nog steeds uit een klein maar hecht team. Na jaren het verzenden van de producten zelf in het beheer te hebben gehad werken wij nu samen met een fijne partij die alle pakketten naar onze consumenten verstuurd. Met een team van vier personen wordt vanuit ons hoofdkantoor in Haarlem het bedrijf gerund. In de loop van de jaren is de collectie naast de terrariums uitgebreid naar een complete collectie van natuurlijke interieur producten. Waarbij de slogan; "Bring Life Home" op alle producten van toepassing moet zijn.
Vous vous êtes enregistré avec succès!
Cet e-mail a été enregistré