Verzenden & Bezorgen

BEZORGEN IN BELGiË

  • Binnen België verzenden wij met PostNL. Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen een á twee werkdagen af te leveren.Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. 
  • Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, sturen we u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de status van uw zending kunt volgen.
  • Wanneer een pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt dit standaard aangeboden bij uw buren. Als de pakketbezorging ook bij uw buren niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website van “DPD” een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.
  • Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding ook niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.
  • Wij leveren niet aan Postbus adressen

GRATIS VERZENDING

De verzending binnen België boven de €75is gratis. Voor bestellingen onder de €75 rekenen wij 5,95

GEEN BEZORGING OP ZON- EN FEESTDAGEN

Op zon- en feestdagen wordt door PostNL geen bestellingen bezorgd. .