Section
Drop element here!

Ons verhaal

Made with the earth in mind.

Growing Concepts heeft een missie: jouw wereld groener maken. Want een groene habitat maakt gelukkig. Planten zijn niet alleen essentieel voor onze leefomgeving, ze zijn ook mooi en decoratief. De natuur prikkelt de creativiteit en geeft ons energie. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk om te kiezen voor een groen interieur.Ontdek hoe planten je woongeluk vergroten, leer de mooiste soorten kennen en ervan te houden én verwonder je over de wijze waarop ze groeien. Growing Concepts is geboren vanuit de wens om de plantenwereld te vernieuwen en te verduurzamen met unieke producten waar je blij van wordt. Weinig onderhoud, wél een geweldige blikvanger in huis. Als een ode aan de natuur.

100% handmade soap bar

Samen sta je sterk

Voor de mensen.

IJmond Werkt! is een organisatie die zich bezighoudt met een efficiënte en effectieve re-integratie van burgers die een beroep doen op de Participatiewet. Ook bieden ze werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening of beschut werk.Het doel van de organisatie is om mensen zoveel mogelijk zelfredzaam te maken door ze actief mee te laten doen aan de maatschappij door werk. Lees hieronder ook de visie van IJmond Werkt!

Verschillende Growing Concepts producten worden (deels) bij IJmond werkt! gemaakt. Zo verpakken ze al het mos, steentjes en aarde voor in de terrariums. Ze plakken het mos op de wanddecoraties en verpakken de wandpanelen. Verschillende werkzaamheden wat het werk ook erg divers maakt.

MEET THE FOUNDER

““Bomen, planten dieren, ik ben gek alles wat leeft. De natuur gaat zijn eigen gang, is ontembaar".

Er zijn zoveel verschillende planten, elke dag ontdek ik wel nieuwe soorten. En iedere plant groeit weer anders, daar bestaan geen wetmatigheden voor. Met een plantenterrarium bouw je een wereld op zich. Een ecosysteem op microniveau. Als plantenverkoper op de markt ontdekte ik dat de plantenwereld toe was aan vernieuwing én duurzamer kon. Zo is Growing Concepts ontstaan. Met een klein team stellen wij onze producten met veel zorg samen in Haarlem. En brengen zo een stukje natuur bij jou thuis.”

meet the founder