Section
Drop element here!

Een groen kantoor

Gun jezelf een inspirerende werkplek die energie geeft

Elke dag werken in een saaie omgeving, daar wordt niemand vrolijk van. Gelukkig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je (thuis)kantoor persoonlijk te maken. En zie: een inspirerende ruimte maakt creatiever én het verbetert de productiviteit en prestaties. Wij geven je tips om gemakkelijk zelf een fijne en groene werkplek te creëren.

Dag stress, hallo groen
Als we íets geleerd hebben de afgelopen tijd, dan is het wel dat de plek waar we werken een grote impact heeft op hoe we ons voelen. Maar waar moet een fijne werkplek aan voldoen? Allereerst: zorg voor veel daglicht en frisse lucht, dat is goed voor de productiviteit.En maak je kantoor groen! Met planten haal je de sfeer van buiten naar binnen. Planten zuiveren de lucht en zorgen voor stressvermindering, blijkt uit onderzoek. Zoek je iets originelers dan de standaard vetplant of cactus voor op je bureau? Ga dan voor een terrarium met tropische planten. Je hebt ze in allerlei vormen en maten: van de Biodome, een koepelvormig terrarium, tot de statige Faunus. Echte statement pieces. Bijkomend voordeel is dat je de planten geen water hoeft te geven, ze houden zichzelf in leven. Zo kun jij je lekker focussen op die naderende deadline. 

Groen om trots op te zijn

Een magische moswand

Voor wie nog een stapje verder durft te gaan: heb je wel eens gedacht aan een moswand voor jouw home office of kantoor? De Huldra is een modulaire collectie met verschillende wandpanelen, waarmee je zelf jouw eigen wand samenstelt, zo groot als je maar wilt.

Wij kunnen op onze eiken wandpanelen elk logo graveren! Dankzij de organische textuur en mooie groene kleur van het rendiermos, voelt jouw werkplek meteen een stuk warmer en knusser aan.

Wist je trouwens dat het mos ook nog eens geluiddempend is? Dit komt omdat de vertakte structuren van het mos het geluid absorberen. Precies wat je nodig hebt op een productieve dag. Eén wand is al voldoende om dit effect te verkrijgen. De Huldra is dus niet alleen een echte sfeermaker, maar ook een uitkomst voor als je in alle rust wilt thuiswerken.  

WIj denken met je mee

Heb jij interesse in meer groen?

. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Deze klanten gingen je voor: