Made with the earh in mind

Unique products dedicated to natural materials

DISCOVER

De vorm van de natuur aan je muur!

DUURZAAM HOUT EN CREATIEVE DESIGNS

Ambachtelijk vakwerk, de mooiste houtsoorten en creatieve designs maken van onze houten wanddecoraties echteblikvangers. Alle items uit onze wandcollectie worden met de hand gemaakt door een lokale houtwerkplaats en ontworpen door onze designers.

Ontdek onze schilderijen >>

ONZE ECOSYSTEMEN

"MAAK JOUWHUIS EENSTUKJE GROENER"

Wij maken het je graag zomakkelijk mogelijk om te kiezen voor een groen interieur. Ontdek hoe planten je woongeluk vergroten, leer de mooiste soorten kennen en ervan te houdenén verwonder je over de wijze waarop ze groeien.

Bekijk al onze ecosystemen >>

Gemakkelijk te monteren en eindeloos zelf te combineren

DE MODULAIRE MOS WALL

Met deze duurzame wanddecoratie haal je een unieke blikvanger in huis én breng je de natuur dichtbij. De wandpanelen worden lokaal en met de hand gemaakt vannatuurlijke materialen. De panelen zijn afgewerkt met hoge eiken randen, welke ze een chique uitstraling geven.

Uniek is dat je jouw wand zo groot kunt maken als je zelf wil, dankzij het modulaire systeem. Of je het nu bij enkele panelen houdt of een complete wand wilt vullen, de panelen zorgen gegarandeerd voor een waanzinnig effect. En het ophangen? Appeltje-eitje. Met het bijgeleverde ophangsysteem creëer je zonder te boren in een handomdraai jouw eigen verticale tuin in huis (geschikt voor elke muur).

Het rendiermos dankt zijn naam aan dekleine, gewijvormigevertakkingen die het mos een zacht en glooiend uiterlijk geven. Een prachtig natuurproduct. Doordat het mos gepreserveerd is heeft jouw mos paneel geen verzorging nodig. Water geven is dus niet nodig en het mos blijft jarenlang levendig en groen. Zo geniet je van een onderhoudsvrij moskunstwerk aan de muur, zelfs in ruimtes met weinig daglicht. Een geweldige aanwinst voor thuis of op kantoor.

Wist je trouwens dat een moswand een akoestische werking heeft? Dit komt omdat
de vertakte structuren van het mos het geluid absorberen. Een uitkomst voor als je in alle rust wilt thuiswerken. De moswand is dus niet alleen een echte sfeermaker, maar heeft ook – letterlijk – een rustgevend
effect. De materialen zijn voorbehandeld met een brandvertragende spray, en dus veilig voor elke ruimte – van de woonkamer tot de kinderkamer.

Voor

Na

Ziehen

Gezien op Instagram: #growingconcepts

Deel jouw @growingconcepts op Instagram en maak kans op €150 shoptegoed.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €75

Klantenservice

+31 (0) 23 2027942
support@pgrowingconcepts.nl

BEREIKBAARHEID
Maandag - Vrijdag 09:00 tot 13:00
Zaterdag - Gesloten
Zondag - Gesloten

Lokaal en duurzaam

We begrijpen het belang van het werken op lokaal niveau, daarom werken wij alleen met duurzame en lokaal geproduceerde materialen.

Betaal veilig en achteraf

Belaat pas wanneer het jouw uitkomt via Klarna.