Blog


planten in water
Jun 06, 2023
Een terrarium is een prachtige manier om een vleugje natuur in je huis te brengen, maar soms groeien planten sneller en groter dan je had verwacht. Als je merkt dat je planten te groot worden voor je terrarium, hoef je je geen zorgen te maken. Er is een eenvoudige oplossing: stekken!

De Voordelen van het Gebruik van Natuurlijke Materialen in je Interieur-Growing Concepts
May 30, 2023
In dit blog zullen we de verborgen schatten van natuurlijke materialen ontdekken en waarom ze een essentiële rol spelen bij het creëren van een gezellig en duurzaam interieur.

Van Verwelkt naar Vernieuwd: Hergebruikideeën voor Je Dode Plant-Growing Concepts
May 26, 2023
Het is een triest moment wanneer je geliefde plant zijn laatste blaadjes laat vallen en sterft. Maar wist je dat zelfs dode planten nog een nieuw leven kunnen krijgen? In plaats van ze simpelweg weg te gooien, kunnen er talloze creatieve manieren zijn om je dode plant te hergebruiken. In dit blogartikel ontdek je verschillende ideeën om je dode plant te transformeren en een tweede kans te geven. Lees verder en ontdek hoe je van een droevig stervend blad iets wonderlijks kunt maken.

De voordelen van rendiermos in je huis-Growing Concepts
May 24, 2023
Titel: De Voordelen van Rendiermos Producten in je Huis: Natuurlijke Schoonheid en LuchtzuiveringInleidingIn een wereld...

Dit heb je altijd al willen weten over een ecosysteem! - Growing Concepts
Mar 31, 2022
Hoewel ecosystemen erg populair zijn en er in veel huishoudens wel eentje staat te pronken, bestaan er ook nog steeds veel vragen over het ecosysteem. Wij hebben alle veel gestelde vragen verzameld en geven jouw het verlossende antwoord. Na het lezen van deze blog weet jij alle ins en outs van deze groene mini wereldjes!

Voorjaarskriebels bij Growing Concepts - Growing Concepts
Mar 24, 2022
Nu de lente weer is begonnen, begint het bij ons altijd weer te kriebelen om ons huis op te ruimen. Een lekker schoon en fris begin van het voorjaar! Maak samen met Growing Concepts jouw huis weer lente klaar. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.